Header_1920_09.jpg Header_1920_04.jpg Header_1920_02.jpg Header_1920_01.jpg Header_1920_03.jpg Header_1920_07.jpg Header_1920_08.jpg Header_1920_05.jpg Header_1920_06.jpg Header_1920_11.jpg Header_1920_10.jpg

Vacatures voor vrijwilligers

Op deze pagina zie je wie al vrijwilligerswerk doen en vind je de vacatures waarvoor we dringend op zoek zijn naar vrijwilligers.
Zit er iets voor je bij? Heb je een vraag? Mail met [email protected]

 Organisatie talent gezocht voor het Gooische Hockeyclub Toornooi!

'Wizz kid' voor Back-office organisatie van grootste jeugdtoernooi van Nederland
Jaarlijks organiseren de vijf Gooische hockeyclubs een jeugdtoernooi (GJK) waar al hun jeugdteams aan meedoen op vijf locaties. De uitslagen en scores qua sportiviteit worden op vijf locaties bijgehouden en moeten centraal verwerkt kunnen worden zodat aan het einde van de dag één club tot winnaar en andere club tot sportiefste kan worden uitgeroepen.
En juist op die positie zoeken wij een ouder die zichzelf omschrijft als wizz-kid. Alles weet van excel, wiskunde. Precies en stressbestendig is. Je wordt betrokken in de voorbereiding met afgevaardigden van de vijf clubs en bent de hele dag van het toernooi beschikbaar; dit jaar op 24 oktober.

Indelingsmanager arbitrage

Iedere wedstrijd staan ze er weer en je kunt je geen wedstrijd zonder hen voorstellen: de scheidsrechter!
Om ons arbitrage topteam te versterken zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste ouder of lid met hart voor de club, eventueel zelfs met wat liefde voor het fluiten, maar bovenal liefhebber van sportief hockey!

Als indelingsmanager arbitrage deel je scheidsrechters in op alle jeugdwedstrijden, van onze jongste jeugd F tot en met de A-tieners. Je maakt deel uit van en werkt nauw samen met de andere leden van de arbitragecommissie, waaronder een collega indeler. Gezamenlijk bewaak en bevorder je het arbitrageniveau conform ons verenigingsarbitrage plan (VAP). Hierin staat hoe fluiten voor iedereen leuk gaat zijn en dat het niveau van scheidsrechters moet aansluiten op het niveau van de spelers voor optimaal resultaat.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Roderick Smorenburg (Indelingsmanager arbitrage) of Arjen van 't Hooft (Hoofd arbitrage)


Medewerkers infotafel.

Ben jij de gastvrouw/heer die op Laren met plezier de tegenstanders en scheidsrechters wil ontvangen en de weg wijst op onze mooie club? De ideale vrijwilligersbaan voor iedereen zonder enige hockeyervaring maar die wel beschikt over uitstekend gevoel van gastvrijheid! Je bent aantal uur op aantal zaterdagen in seizoen beschikbaar. Het werk is corna proof achter onze infotafel op het balkon.


G-Hockey zoekt een trainer!

Zoals je mogelijk weet heeft Laren ook een afdeling g-hockey.
Gedurende het seizoen (sept t/m nov en mrt t/m mei) wordt er vrijwel alle zaterdagen getraind op veld 2 van 14.15 tot 15.45 uur.
Ook doen zij mee aan de officiële KNHB g-hockey competitie.

Echter op dit moment is er een dringende behoefte aan een aantal (assistent-)trainers.
Wellicht heb jij iemand die dit kan, leuk vindt en tijd heeft.

Qua profiel is belangrijk:
- mensgericht
- Affiniteit met hockey
- Enthousiast
- beschikbaar voor de zaterdag (eventueel parttime)


BARDIENST!

Veel mensen hebben mij al eens gevraagd om bardiensten binnen de club. Door corona nu een beetje lastig, maar we zijn al wel op zoek naar mensen! Lijkt het je leuk om mee de helpen achter de bar en een stukje gezelligheid uit te stralen?


Social Media / Communicatie.

Het zou echt fijn vinden als we een persoon zouden vinden die het leuk vindt om te helpen met communicatie.
Dus, af en toe iets op Facebook of Instagram zetten. Informeer wat de mogelijkheden zijn!
We maken het echt niet groter dan noodzakelijk! Vele handen = Licht werk.


De Hockey Shop.

Wie helpt mee met het verkopen van onze onwijs dikke kledinglijn ?? We zoeken leuke enthousiaste medewerkers. Wordt jij onze nieuwe collega?


Evenementen.

We zoeken eignelijk altijd wel mensen die het leuk vinden om mee te helpen bij het organiseren van evenementen.
Informeer naar de mogelijkheden!

IT Ondersteuning / Applicatie ondersteuning.

Niet alle hulp die we zoeken binnen de club heeft primair te maken met hockey.
We zoeken iemand die ons kan helpen met ons administratie systeem LISA. Dit houdt in dat je het systeem goed kent en de changes naar de ontwikkelaars toe goed organiseert. Tevens houd je een oogje op de voortgang.
Doordat je het systeem redelijk tot goed leert kennen zul je ons kunnen helpen om taken te vereenvoudigen en foutjes te voorkomen. Zo is het leven voor iedereen weer een stuk eenvoudiger!

Meld je gerust voor meer informatie!

Meer info? Klik hier: [email protected] 
Sponsors
H1 - Reservering
zondag 1-8 thuis om 11:00 info
D1 - SCHC
zondag 8-8 thuis om 12:45 info
Agenda
26-7 Nationale Sportkampen, zomerkampen


Steun de club en boek je vakantie via Booking.com


Zoeken
Vandaag jarig
Eveline Engelkens
Cécile Knuvers
Cato Wilkens