Header_1920_01.jpg Header_1920_08.jpg Header_1920_10.jpg Header_1920_02.jpg Header_1920_07.jpg Header_1920_09.jpg Header_1920_11.jpg Header_1920_03.jpg Header_1920_04.jpg Header_1920_05.jpg Header_1920_06.jpg

Vacatures voor vrijwilligers

Wat is het heerlijk dat we na het "verloren” corona jaar weer lekker kunnen kijken naar hoe onze jeugd sport. Maar ook als volwassenen kunnen we gelukkig weer sporten zoals we dat gewend zijn.

Dat betekent dus ook dat alle aanverwante activiteiten weer opgang komen. En dus zoeken we ook weer vrijwilligers die graag een handje helpen bij alles wat her en der gedaan moet worden.

Hieronder staat een lijstje met allerlei verschillende taken, maar wil je graag iets doen, maar er staat niet direct iets tussen, laat het dan gerust weten! Schroom je niet, stuur een mail naar [email protected].


Met sportieve groet,

Sander Baks

Vrijwilligers commissie.Player support DAMES 1

Wie help onze nieuwe buitenlandse spelers een handje?

Dames 1 heeft een aantal nieuwe buitenlandse spelers aangetrokken. We zoeken een soort "Rots in de branding" die het leuk vind om deze nieuwe speelsters een handje te helpen als er bepaalde praktische vragen zijn. Je bent dan een soort vraagbaak voor alles buiten het hockeyveld. Engels spreken is wel een absolute must! Wil je meer weten? Neem contact op!


KLUSSEN!

Er zijn altijd dingen te doen. Het tuin meubilair moet wel eens opgeknapt worden. Of er moet geholpen worden als er een hek kapot is. Er is altijd iets te doen. Wie vind het leuk om bepaalde klussen te doen?

Mail hier voor meer informatie.


TUCHTCOMISSIE

De tuchtcommissie is dringend opzoek naar nieuwe aanwas.

Taken:
- afhandelen van kaarten
- voeren van gesprekken met leden bij wangedrag
- adviseren bestuur in tuchtzaken
- horen van leden


Meer informatie nodig? Klik hier om een mail ter versturen naar [email protected].


INFOTAFEL

Ben jij de gastvrouw/heer die op Laren met plezier de tegenstanders en scheidsrechters wil ontvangen en de weg wijst op onze mooie club? De ideale vrijwilligersbaan voor iedereen zonder enige hockeyervaring maar die wel beschikt over uitstekend gevoel van gastvrijheid! Je bent aantal uur op aantal zaterdagen in seizoen beschikbaar. Het werk is corna proof achter onze infotafel op het balkon.

Stuur me mee info over de Infotafel


HOCKEYSHOP

Wie helpt mee met het verkopen van onze onwijs dikke kledinglijn ?? We zoeken leuke enthousiaste medewerkers. Wordt jij onze nieuwe collega?

Stuur me meer info over de shop!


EVENEMENTEN.

We zoeken eignelijk altijd wel mensen die het leuk vinden om mee te helpen bij het organiseren van evenementen.

Ik wil meehelpen!


VOG COMMISSIE

De afgelopen Jaren is er enorm hard gewerkt aan het professionaliseren van onze VOG procedures. We willen dat de club een veilige omgeving is voor onze jeugd. Sommige oud gedienden willen graag het stokje overdragen en een nieuwe lichting.

Klik hier voor meer informatie!


IT Ondersteuning / Applicatie ondersteuning.

Niet alle hulp die we zoeken binnen de club heeft primair te maken met hockey.

We zoeken iemand die ons kan helpen met ons administratie systeem LISA. Dit houdt in dat je het systeem goed kent en de changes naar de ontwikkelaars toe goed organiseert. Tevens houd je een oogje op de voortgang.

Doordat je het systeem redelijk tot goed leert kennen zul je ons kunnen helpen om taken te vereenvoudigen en foutjes te voorkomen. Zo is het leven voor iedereen weer een stuk eenvoudiger!

Meld je gerust voor meer informatie!

Meer info?

Klik hier: [email protected]

 
Sponsors
H1 - Gooische
zondag 13-2 uit om 14:45 info
ZD1 - Bloemendaal
zaterdag 22-1 uit om 12:00 info
Agenda
31-1 Bestuursvergadering


Steun de club en boek je vakantie via Booking.com


Zoeken
Vandaag jarig
Jolien Aartsen
Allegra Leendertse
Naomi Mosmans van Eeden
Annemarieke de Ruijter
Ophélie Verbeke