Header_1920_10.jpg Header_1920_04.jpg Header_1920_02.jpg Header_1920_07.jpg Header_1920_03.jpg Header_1920_05.jpg Header_1920_11.jpg Header_1920_01.jpg Header_1920_09.jpg Header_1920_06.jpg Header_1920_08.jpg

Jongens E 8E2 - Larensche Mixed Hockey Club M8E2

Gespeeld op: 24-10-2020

Goedemiddag allemaal,

Even het zaterdagverslag van de wedstrijd van vanmorgen, dit keer thuis tegen de stoere meiden 8E2 van onze eigen club.

Deze wedstrijd werd gespeeld met onze Juuls als keeper en aanvoerder van deze pot.

De mannen begonnen met hun overweldigende en luide yel waar de meiden toch wel even van onder de indruk waren.. 

Echter niet veel later klonk een keiharde tegen yel luid retour van de dames. Het is duidelijk dat deze dames zich niet makkelijk op hun kop laten zitten.

Een mooie line up en stickies tegen elkaar en de wedstrijd gaat van start door het fluit signaal van onze strenge maar zeer deskundige scheidsrechter @Wouter Loef.

De wedstrijd begint spannend, de meiden zetten alles op alles om meteen te scoren en weten al in de eerste minuten van de wedstrijd een straf corner te stelen.
Helaas voor de dames kunnen ze deze niet verzilveren..

Een prachtige bal diep gespeeld van Constantijn via tussenkomst van Feike op Jack resulteerde in een prachtig doelpunt van Jack en de toon is gezet.. 1-0.

In de 7e minuut weten de mannen een Straf Corner te verzilveren prachtig genomen door Boaz en in het goal gemept door Jack, stand 2-0.

Een mooie voorzet van Boaz op Tijn, Tijn tikt soepel door naar Max die passt op Bobby en de bal van Bobby retour ontvangt om te kunnen scoren, prachtige tip inn van Max en het is 3-0. 

De 20e minuut tikt weg en Feike komt aan de bal speelt de bal door naar Bobby die de bal met soepele beweging naar Max tikt, een mooie combi Max scoort en het is 4-0.

In de rust is er een team en strategie bespreking en er wordt door de mannen onderling nog even extra aan elkaar duidelijk gemaakt zij zich absoluut niet moeten laten afleiden door het vrouwelijk schoon maar zich moeten focussen op het scoren..

De tweede helft is van start, Tijn is aan de bal en zet voor vanuit de achterhoede richting Max, Max ziet Mick in zijn ooghoek en passt, Mick grijpt deze kans en pegelt de bal op de plank stand 5-0.

De dames laten zich niet uit het veld slaan en blijven kranig en dapper met opgeheven hoofd weerstand bieden.

Jack komt aan de bal en speelt de bal op Charly, Charly speelt zijn tegenstander handig voorbij en speelt de bal solidair af naar Bobby die de bal in tipt en de stand op 6-0 zet.

Jack ziet zijn kans weer schoon en haalt uit met zijn backhand een sublieme bal die over de keeper heen (niet gevaarlijk) hoog in het net belandt.. helaas telt het doelpunt niet (boven plankhoogte) maar wat een droom van een bal.. stand is nog steeds 6-0.

Vanuit het middenveld speelt Constantijn de bal op Boaz, Boaz maakt een mooie schijnbeweging, slaat vervolgens de bal met een prachtige schot in het doel en brengt hiermee de stand op 7-0.

De wedstrijd zit er bijna op.. maar zoals we inmiddels van hem gewend zijn weet Jack nog in de laatste minuten van de wedstrijd de bal in zijn stick te krijgen.. hij haalt vol uit op doel en zet met dit prachtige doelpunt een eindstand neer van 8-0.

Ondanks hun competitiedrang en strijdvaardigheid hebben onze heren de dames gespaard en zeer hoffelijk gespeeld. 

Het was weer genieten geblazen en een leuke pot! @Wouter Loef dank voor het fluiten!

Allemaal een fijn weekend en geniet van de overwinning!

Uw coaches

Andere verslagen

Tegenstander Datum
Hockey Club Naarden J8E1
Huizer HC J8E1
M.H.C. Weesp J8E1
Almeerse HC J8E1
Buitenhout MHC J8E1
Sponsors
H1 - SCHC
vrijdag 18-6 thuis om 19:00 info
Agenda
14-6 Bestuursvergadering
28-6 Bestuursvergadering


Steun de club en boek je vakantie via Booking.com


Zoeken
Vandaag jarig
Djoeke Madelief Vogel