Header_1920_08.jpg Header_1920_05.jpg Header_1920_04.jpg Header_1920_07.jpg Header_1920_10.jpg Header_1920_03.jpg Header_1920_09.jpg Header_1920_02.jpg Header_1920_01.jpg Header_1920_06.jpg Header_1920_11.jpg

Jongens E 8E2 - Almeerse HC J8E1

Gespeeld op: 26-9-2020

Goedenavond allemaal, hierbij het Verslag Laren J8E2 - Buitenhout J8E1

Wat was het weer glorieuze overwinning!

In alle vroegte kwamen we aan bij de club van Almere, de dauwdruppels nog op het veld.
Al direct bij aankomst werden onze mannen warm getraind en Bobby onze keeper en aanvoerder van deze wedstrijd ingeslagen.

Na de toss die Bobby goed had gewonnen koos hij ervoor dat wij de bal uit mochten te nemen. 

Direct na de line-up, stick begroeting en niet te vergeten de inmiddels fameuze yel ging de wedstrijd om exact 08:30 van start.

Al direct was er pressie van Laren op het doel van Almere en al in de 1e minuut schoot Feike de bal op het doel maar de keeper wist deze te houden, helaas voor deze arme keeper van Almere zou deze er maar een van de weinige zijn die hij tegen kon houden in deze wedstrijd..

De wedstrijd is pas nog maar in de 4e minuut en Boaz haalt uit met een pracht pass op Feike die aan de rechterflank de bal subliem door passt naar Charlie die hem buitengewoon kunstig doortikt naar Max die op zijn beurt met een formidabele tip-in een stand van 1-0 neerzet.. 
Veel supporters waren er niet maar het applaus en gejuich was desalniettemin oorverdovend!

Deze combinatie beviel de mannen van Laren kennelijk goed want 3 minuten later passt Boaz de bal wederom op Feike die Charlie al in zijn ooghoek had gespot, hij tikt door en Charlie aarzelt geen ogenblik met als resultaat een prachtig doelpunt van Charlie! Stand 2-0

De stemming is opperbest en de mannen ruiken de overwinning al en ze zien elkaar goed staan op hun posities.
In de 12e minuut forceert Laren een strafcorner doormiddel van shoot van Almere binnen de cirkel.. Boaz geeft aan, Feike neemt en tikt door naar Constantijn die de tegenstander ontwijkt en terugspeelt naar Feike die de bal beeldschoon in het goal tikt! Stand 3-0!

Man man, wat een sfeer in Almere.. de coaches van Almere schreeuwen hun kelen schor maar het mag allemaal niet baten.. dit E1 team uit Almere kan misschien beter nog wat gaan oefenen, zij kunnen niet op tegen het geweld van Laren.

Inmiddels zijn we in de 17e minuut van de wedstrijd en Boaz speelt de bal naar voren op Constantijn die met een prachtig manoeuvre zijn tegenstander voorbij speelt en de bal door tikt naar Tijn, Tijn denkt niet lang en ziet Charlie vrijstaan, “tikkie takkie” en Charlie tikt de bal in het doel! 4-0!

In de 21e minuut een strafcorner.. -en nog een.. -en nog een, zonder direct resultaat.. na deze reeks volgt een lange corner in de 25e minuut. 
Constantijn neemt, speelt de bal op Tijn “tikkie takkie” door naar Jack die de bal in het goal pegelt! Stand 5-0!

Dan volgt er door een overtreding van Almere binnen de cirkel in de laatste minuut van de 1e helft een strafcorner, Constantijn neemt.. Charlie stopt, “tikkie takkie” naar Juuls naar Max en Constantijn tikt m tussen de palen! Met een overdonderende stand van 6-0 gaan onze Larense mannen tevreden de rust in.


De tweede helft gaat van start en al in de 1e minuut vindt Feike Mick op links die met een “Goden” pass Juuls vindt, Juuls haalt uit en.. BOOM! Stand 7-0
Ook deze combi Feike - Mick - Juuls bevalt goed want enkele minuten herhalen de heren uit laren deze “tikkie takkie” techniek die ze kennelijk hebben afgekeken van Barcelona.. stand 8-0!

Beland in de 5e minuut van de 2e helft wordt er een strafcorner genomen, helaas geen doelpunt maar een ongelukkige bal rolt hard richting de linker zijlijn van onze helft..
Deze bal lijkt onschuldig en de coach roept zelfs nog “laat maar gaan” maar een van de diehards van Almere gaat er achteraan, onderschept de bal en gaat strijdlustig op ons doel af.
Onze keeper Bobby deed absoluut alles wat hij moest en kon doen maar helaas staan er ineens te veel aanvallers van Almere te popelen om die bal toch een keer in ons doel te krijgen, stand 8-1.

Aan strafcorners en “tikkie takkie” technieken geen gebrek, in de 8e minuut een strafcorner genomen door Boaz, Jack stopt de bal en speelt terug naar Boaz die de bal door tikt naar Charlie, Charlie tipt in en scoort 9-1.

Niet lang daarna wederom een strafcorner Boaz geeft aan, Tijn stopt en tikt naar Jack, Jack ziet Mick vrij staan en speelt naar Mick die de bal met een prachtige beweging in het doel ramt.. stand 10-1!

Een van de coaches van Almere kwam ook nog even het veld op lopen om stampij over een woordenwisseling (die nota bene werd uitgelokt door Almere zelf) maar de heren uit Laren zijn heel verstandig, bewaren de de rust en houden het hoofd koel.

In de 21e minuut weer een strafcorner, Boaz neemt, Tijn stopt de bal en tikt razendsnel door naar Mick, Mick twijfelt geen seconde en slaat op doel, prachtig doelpunt! Stand 11-1!

De laatste minuten van de tweede helft tikken weg maar Jack weet de bal nog een keer te bemachtigen, er volgt weer een prachtige combi, Jack passt naar Mick die prachtig doortikt naar Feike, Feike aarzelt niet en tikt de bal op de plank! Stand 12-1

Het 13e doelpunt hebben we mijns inziens cadeau gekregen van de tegenstanders bij het uitwisselen van de stand na de wedstrijd.. of ik heb hem gemist..😉

Mannen en ouders het was weer een super wedstrijd! 
@martijn dank voor het strakke maar rechtvaardige fluitwerk en de super sleeppush adviezen!

Nu allemaal tevreden het weekend in om de overwinning te vieren!
Tot volgende week!

Uw coaches

Andere verslagen

Tegenstander Datum
Hockey Club Naarden J8E1
Huizer HC J8E1
M.H.C. Weesp J8E1
Buitenhout MHC J8E1
Larensche Mixed Hockey Club M8E2
Sponsors
H1 - SCHC
vrijdag 18-6 thuis om 19:00 info
Agenda
14-6 Bestuursvergadering
28-6 Bestuursvergadering


Steun de club en boek je vakantie via Booking.com


Zoeken
Vandaag jarig
Djoeke Madelief Vogel