Header_1920_02.jpg Header_1920_09.jpg Header_1920_11.jpg Header_1920_06.jpg Header_1920_04.jpg Header_1920_07.jpg Header_1920_08.jpg Header_1920_05.jpg Header_1920_03.jpg Header_1920_10.jpg Header_1920_01.jpg

Jongens E 8E2 - M.H.C. Weesp J8E1

Gespeeld op: 19-9-2020

Jongens wat heb jullie weer super gespeeld vandaag! Top!

De opstelling was in de eerste helft:

- Max aanvoerder en keeper van deze wedstrijd (Over de yel was dit keer van te voren gestemd en uiteindelijk na veel wikken en wegen toch goedgekeurd door het team en coaches)
- Jack laatste man
- Bobby (onze jarige) links achter
- Boaz rechts achter
- Juuls midmid
- Charlie linksvoor
- Feike Spits
- Tijn rechts voor
- Mick 1e wissel 
- Constantijn strategisch adviseur en adviseur inzake wissels

De eerste helft ging van start met enige druk van Weesp op het doel van Laren.

Onze machtige keeper Max zorgde ervoor dat er geen bal doorheen kwam en al snel werden de rollen omgedraaid.

Laren overheerste duidelijk in de wedstrijd en in de 7e minuut kwam er vanuit Bobby een goede pass op Feike die werkelijk met een adem benemend mooi doelpunt de bal in doel wist te werken 1-0.

De toon was gezet en Laren kreeg de smaak goed te pakken!

Een pass van Boaz naar Charlie die door middel van zijn sublieme tip-in techniek een doelpunt scoort en een stand neerzet van 2-0.

De Weespenaren vochten voor hun leven maar het mocht allemaal niet baten, deze E1 uit Weesp was duidelijk niet opgewassen tegen het teamspel van de E2 uit Laren.

Een strakke voorzet van Mick (met blessure maar toch gewisseld en op de linker achter positie domineerde) ging spijkerhard het doel in door een fenomenale tip-in van Tijn met als resultaat, doelpunt en stand 3-0!

In de 13e minuut een poging van Weesp om te scoren met een loeihard schot op het doel van Laren maar de ijzersterke keeper Max liet geen bal door.

In de 15e minuut kwam Bobby weer in actie en passte de bal op Charlie die zonder enige aarzeling de bal in de goal van Weesp tipte! Stand 4-0.

De smaak van aankomende overwinning was door de Larense heren duidelijk te proeven en dit was goed terug te zien in het spel, ze gingen steeds beter om zich heen kijken en overspelen.

Net voor de rust speelde Feike naar Boaz die de bal naar voren passt op Tijn die vervolgens met een elegant schot op doel een stand van 5-0 neerzette!

Mede door de goede strategie bespreking en adviezen van Constantijn tijdens de rust werd er in de 1e minuut van de 2e helft alweer gelijk gescoord door Laren, Top gedaan Constantijn!

Een kanonskogel van Boaz (die inmiddels rechtsvoor speelde) ging het doel in via de keeper van Weesp met als resultaat 6-0.

Diverse strafcorners werden keurig geweerd door keeper Max die er voor zorgde dat er geen bal in het Larense doel belandde.

De sfeer was goed, de ouders langs de lijn in jubelstemming! Laren speelde op top niveau, mooi positie spel en prachtig om te zien hoe de bal zo goed werd over -en rondgespeeld.

Een strafcorner tegen resulteerde in een strafpush, die rechtvaardig werd gegeven door de scheids, doordat de bal nog voor de doellijn, voorbij de keeper tegen de voet van een van de spelers van Laren belandde.. stand 6-1 .

Weesp leefde hierdoor een klein momentje op maar deze opleving was niet van lange duur.. 

Feike speelde de bal op  
Boaz die doorpasste naar Juuls die met een mooie tip-in de bal het doel in werkte en ons verzekerde van een stand van 7-1.

De overwinning was nog niet compleet want Jack wilde absoluut nog scoren en dat gebeurde ook, hij kreeg de bal via Tijn die werd aangespeeld door Juuls en ging voor de winst met een pegel op goal, 8-1.

Nog slechts een paar minuten te spelen maar Jack had de smaak van het scoren goed te pakken en bezorgde ons een mooie afsluiter door nog een keer de bal in het doel van Weesp te meppen met als resultaat een glorieuze overwinning van 9-1.
 
Een prachtige wedstrijd en mooi om te zien dat we een echt Team vormen! 

Jongens jullie hebben onze tegenstanders uit Weesp flink in het gras laten happen! 

Nu allemaal voldaan en tevreden het weekend in en Bobby nog veel plezier en fijne…

Andere verslagen

Tegenstander Datum
Hockey Club Naarden J8E1
Huizer HC J8E1
Almeerse HC J8E1
Buitenhout MHC J8E1
Larensche Mixed Hockey Club M8E2
Sponsors
H1 - SCHC
vrijdag 18-6 thuis om 19:00 info
Agenda
14-6 Bestuursvergadering
28-6 Bestuursvergadering


Steun de club en boek je vakantie via Booking.com


Zoeken
Vandaag jarig
Djoeke Madelief Vogel