Header_1920_07.jpg Header_1920_03.jpg Header_1920_11.jpg Header_1920_10.jpg Header_1920_01.jpg Header_1920_05.jpg Header_1920_04.jpg Header_1920_09.jpg Header_1920_08.jpg Header_1920_06.jpg Header_1920_02.jpg
Nieuwsafbeelding

KNHB besluit competities 2020-2021 per direct te beëindigen!

26-4-2021  | 


Vrijdag 23 april heeft de KNHB laten weten dat alle competities per direct beëindigd zullen worden met uitzondering van de Hoofdklasse, een flinke domper dus. Het spelen van onderliggende wedstrijden tegen clubs in de buurt is al langer een grote wens van ons en de aanvraag daarvoor hebben we samen met de andere Gooise clubs ook al enige tijd geleden ingediend. Tot nu toe was dit niet mogelijk. Samen met de KNHB en de lokale overheden gaan we kijken of we dit nu wel kunnen gaan organiseren. Zodra daar nieuws over is, laten we dit aan jullie weten.


Voor de volledigheid delen we hieronder het e-mailbericht van de KNHB nogmaals met je.


==============


Beste Laren hockey(st)er,


Hoewel de coronamaatregelen langzaam versoepeld worden, is het helaas nog steeds niet mogelijk om wedstrijden te spelen en kunnen hockeyers vanaf 27 jaar nog niet in teamverband trainen.


Volgens de routekaart en het openingsplan van de overheid is de eerstvolgende datum waarop nieuwe versoepelingen kunnen worden doorgevoerd dinsdag 11 mei 2021. Op deze routekaart ontbreekt het bovendien op de korte termijn aan het benodigde perspectief om binnen dit lopende seizoen nog competitiewedstrijden te kunnen spelen. De noodzakelijke voorbereidingstijd voor het opstarten van de competities voor alle teams (met de huidige indeling en in alle leeftijdscategorieën) is te kort om een eerlijke herstart mogelijk te maken en de competities, al is het slechts voor de helft, uit te spelen. 


De KNHB heeft daarom besloten alle competities van seizoen 2020-2021 per direct te beëindigen. Uitzondering hierop vormen de Hoofdklasse Dames en Tulp Hoofdklasse Heren.


Bekijk hier de gevolgen voor jouw competitie.


Zodra de overheid het toestaat regionaal te kunnen spelen, zal de KNHB dit organiseren, ook als het spelen van deze regionale wedstrijden is gelimiteerd tot een specifieke leeftijdsgroep dan wel regio. Meer duidelijkheid volgt zodra bekend is hoe en vanaf welk moment de overheid dit toestaat.


We vinden het heel vervelend dat we de competitie niet kunnen voortzetten en hopen op korte termijn voor alle hockeyers alsnog (regionale) wedstrijden te kunnen organiseren. 


Met sportieve groet,


Erik Gerritsen

Algemeen Directeur KNHB


Erik Cornelissen

Voorzitter KNHB
Sponsors
Gerelateerd nieuws
Agenda
17-5 Bestuursvergadering


Steun de club en boek je vakantie via Booking.com


Zoeken
Vandaag jarig
Maximilian van Eekelen
Otteline de Groen
Etienne Platte