Header_1920_05.jpg Header_1920_01.jpg Header_1920_09.jpg Header_1920_06.jpg Header_1920_03.jpg Header_1920_07.jpg Header_1920_11.jpg Header_1920_02.jpg Header_1920_04.jpg Header_1920_10.jpg Header_1920_08.jpg
Nieuwsafbeelding

Meet the trainers!

14-10-2020  | 

Leer de trainers kennen! 

 

In augustus hebben we reeds de nieuwe structuur van de jeugd gecommuniceerd. Inmiddels zijn alle kernteams en topteams goed op weg in het seizoen en via dit bericht willen we alle trainers aan u voorstellen met bijbehorende foto’s. 

 

Bovenaan zijn de hoofdtrainers (HT) te zien. Dat zijn v.l.n.r. Eelco Bouma, Barbara van Waardhuizen en Floris-Jan den Houting. Zij begeleiden onze jeugdtrainers en staan dan ook geregeld samen met hen op het veld. Onderstaand nog enkele informatie:

 

-         Eelco Bouma (HT). Aanwezig van maandag tot en met vrijdag. Tevens geeft hij zelf trainingen aan de jongste jeugd en kernteams.

 

-         Barbara van Waardhuizen (HT). Aanwezig op dinsdag en vrijdag. Ze geeft zelf ook training aan de jongste jeugd, een aantal D-teams en JB1!

 

-         Floris-Jan den Houting (HT). Aanwezig op woensdag en donderdag. Ook hij geeft zelf trainingen aan verschillende kernteams. 

 

In het midden staat Eric Fintelman (TM, wat staat voor Technisch Manager). Voor velen inmiddels bekend. Hij is verantwoordelijk voor het gehele ontwikkeltraject van de Larense jeugd, met uitzondering van de B1 en A1 teams. Heeft nadrukkelijk wekelijks contact met onze verenigingsmanager, de commissie Tophockey en het Bestuur.

 

Onderaan op de foto staan Thom Fokker, Marthijn Sipkema en Peter den Hartog. Respectievelijk verantwoordelijk als coördinatoren voor de onderbouw, middenbouw en bovenbouw:

 

-         Thom Fokker loopt al lang rond op de club. Herkenbaar aan de letters CO, wat staat voor coördinator onderbouw. Hij gaat dus over de jongste jeugd en D-jeugd. Je kunt hem bijna dagelijks op Laren tegenkomen.

 

-         Marthijn Sipkema (CM, coördinator middenbouw). De middenbouw staat voor D- en C-jeugd. De D-jeugd doet Marthijn samen met Thom Fokker. Marthijn is tevens verantwoordelijk voor het begeleiden van trainers en coaches en geeft ook een aantal trainingen zelf.

 

-         Peter den Hartog (CB, coördinator bovenbouw) is onze bevlogen nestor van de Technische staf. Peter is verantwoordelijk voor de A- en B-jeugd en geeft dagelijks trainingen en begeleidt onze jeugdtrainers met vuur.

 

De Technische commissie

 
Sponsors
H1 - hdm
zondag 15-11 uit om n.n.b. info
D1 - Den Bosch
zondag 15-11 thuis om 12:45 info
Agenda
28-10 video meeting H1
30-10 video meeting H1
 


Steun de club en boek je vakantie via Booking.com


Zoeken
Vandaag jarig
Chloe Bacon
Sander Jongerius
Lorenzo Koll
Bernard Lochorn
Jonathan van der Spek
Eduard van Steenis
Alexander de Vries
Rosmaryn Wesselman