Header_1920_04.jpg Header_1920_06.jpg Header_1920_07.jpg Header_1920_01.jpg Header_1920_11.jpg Header_1920_03.jpg Header_1920_08.jpg Header_1920_05.jpg Header_1920_10.jpg Header_1920_02.jpg Header_1920_09.jpg
Nieuwsafbeelding

Geen competitie, wel trainen en onderlinge wedstrijdjes (t/m 18)

14-10-2020  | 

Laatste nieuws!

Corona Update 20 oktober 2020


Beste leden, ouders en vrijwilligers,


Landelijke maatregelen per woensdag 14 oktober 22.00 uur.

Ook wij hebben kennisgenomen van de persconferentie van de overheid op dinsdag 13 oktober. Hieronder zijn de hoofdlijnen van de nieuwste maatregelen met betrekking tot de sport te vinden. De KNHB gaat nu in overleg met andere sportbonden en NOC*NSF om te bepalen wat de nieuwe maatregelen specifiek inhouden. Dit zal vandaag nog met ons worden gecommuniceerd.


Sporten is alleen nog beperkt mogelijk:

 • Voor iedereen boven 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.
 • Uitgezonderd zijn: Topsporters met status in aangewezen locaties (zoals Papendal)
 • Voor kinderen t/m 18 jaar (sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan).
 • Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten.

Ouders van onze jongste jeugd en junioren is niet toegestaan het Laren sportcomplex te betreden tijdens trainingen door de week en tijdens de (interne) wedstrijden in het weekend! Ook door de gemeente zal hier streng op worden gehandhaafd!


Later volgt hierover meer en zal tevens het Laren Covid-19 protocol verder worden bijgewerkt.


Laren en Corona

We vinden het fijn dat vooralsnog onze jongste jeugd en junioren voorlopig nog mogen blijven trainen en onderling wedstrijdjes spelen. Om nu ervoor te zorgen dat onze club ook de komende tijd een veilige plek blijft, plaatsen we hieronder samengevat de belangrijke regels en afspraken op een rij.

We hopen natuurijk dat iedereen zich goed aan alle maatregelen houdt. Op de club blijven de volgende maatregelen voor 1.5 meter afstand, looproutes en hygiƫne onverminderd van kracht. Daar komen nog steeds vanuit NOC*NSF, KNHB en gemeente en overheid nog steeds aanvullende maatregelen bij. Om voor iedereen duidelijk te maken hoe wij op de club omgaan met de maatregelen is het Laren Covid-19 protocol opgesteld. Dit protocol vind je onderaan dit bericht als bijlage.

Daarnaast geldt onverminderd: Was je handen regelmatig, schud geen handen en houd afstand. En houd je aan de regels. Alleen op die manier kunnen we in elk geval met elkaar blijven hockeyen, al is dat dan voorlopig zonder publiek.

Heb je nog verdere vragen, mail naar [email protected]


Clubhuis

 • Het clubhuis is gesloten, net als het terras en de buitenbar.
 • Kleedkamers zijn dicht net als alle de ruimtes voor teambesprekingen.
 • Alleen WC buiten (beneden) is toegankelijk (ga zo mogelijk thuis naar de WC).


Training en wedstrijd

 • Voor iedereen boven 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.
 • Voor kinderen t/m 18 jaar (trainen in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan).
 • Toeschouwers zijn helaas niet welkom bij trainingen en onderlinge wedstrijden.
 • Personen die tijdens een onderlinge wedstrijd of training een specifieke functie hebben, bijvoorbeeld als trainer, coach of spelbegeleider/scheidsrechter, mogen gedurende het uitoefenen van die functie aanwezig zijn. Zij moeten na het uitvoeren van de functie het Laren sportcomplex zo snel mogelijk verlaten.
 • Als je klaar bent met trainen of de onderlinge wedstrijd, verzoeken we je direct (via de juiste weg) naar huis te gaan.
 • Voor onze g-hockeyers gelden aangepaste maatregelen


Handhaving en naleving

Bij elk team vervult de manager automatisch de rol van corona-handhaver. Dit betekent dat deze zijn/haar eigen team zal aanspreken op strikte naleving (indien nodig) van afgekondigde maatregelen conform protocol.


Overige punten

 • Houd je aan algemene afstandsregel van 1,5 meter.
 • Geregeld handen wassen.
 • Gebruik je eigen bidons.
 • Leen geen hockeyballen of kleding van elkaar.
 • Houd je aan de routing per veld (zie hiervoor ook plattegrond Laren Covid-19 protocol).
 • Vermijd drukte.
 • Blijf thuis als je je niet goed voelt (doe dit ook in geval van een huisgenoot).
 • Elkaar niet opjagen of rennen en vermijd ook onopzettelijk contact.
 • Ouders hebben door de week exclusief toegang tot het Laren complex ingeval ze ALLEEN in de hockeyshop attributen willen ophalen of kopen. Iedere hockeyshop bezoeker wordt verzocht na afloop direct het Laren sportcomplex te verlaten en niet te blijven hangen!
 • Ook is het toegestaan kort aanwezig te zijn bij de keeperstraining van de jongste jeugd i.v.m. aankleden. Wel dient men hierna z.s.m. het terrein weer te verlaten.
 • Alle regels gelden tot nader order en kunnen/zullen worden bijgesteld/aangepast indien vereist/noodzakelijk.


5 belangrijke punten om te blijven onthouden:


 1. Blijf up to date

De regelgeving rondom corona is continu aan verandering onderhevig. Houd daarom de LMHC website en het Laren Covid-19 protocol goed in de gaten i.v.m. aanpassingen; beide worden voortdurend bijgewerkt.


 1. Thuisquarantaine

Ben je buiten Europa of in een risicogebied op vakantie geweest? Blijf uit voorzorg na terugkomst 10 dagen thuis in quarantaine. Check of jouw vakantieland of -regio binnen het risicogebied valt en houd updates in de gaten.


 1. Gezondheidsklachten

Ook als je klachten hebt, blijf thuis. Sla de training of oefenwedstrijd over en spreek elkaar gerust hierop aan. Zo voorkomen we besmettingen en kunnen we allemaal veilig op de club blijven hockeyen en elkaar ontmoeten.


 1. Positieve test

Bij een positieve uitslag van de Covid-19 test van één van onze leden vragen we om een mailbericht hierover te sturen aan het bestuur. Doe dit aan Stijn Eijkman (beheerder Laren Covid-19 protocol) via: [email protected]. Laat daarin weten wie besmet is en wanneer diegene voor het laatst op de club is geweest. In onderling overleg met de Medische Commissie zal afhankelijk van de situatie worden vastgesteld wat de eventuele vervolgstappen zijn. Dit zal gebeuren op vertrouwelijke basis.


Meer informatie:


 1. Aanmelden voordat je het Laren complex


Voordat je ons complex betreedt zal je je moeten registreren. Dit geldt voor elke dag dat je er bent of komt, en voor iedereen van 13 jaar of ouder. Mocht je hier niet aan willen of kunnen voldoen, dan kan je ons complex helaas niet betreden. Gebruik onderstaande link of lees met je smartphone de QR code af op de posters bij de ingangen van het complex. Bij registratie wordt moment van aanmelding automatisch vastgelegd. Klik hier voor registratie.


Bij deze registratie verklaar je dat je je:

 • Aan de protocollen en de huisregels van Larensche Mixed Hockey Club (LMHC) conformeert,
 • Geen Covid-19* gerelateerde gezondheidsklachten hebt, geen huisgenoten met dergelijke gezondheidsklachten hebt en 10 dagen voor registratie niet in contact geweest bent met personen met dergelijke klachten,
 • de 10 dagen voorafgaand aan de registratie niet in een risicogebied (Rood of Oranje) geweest bent,
 • 1.5 meter afstand houdt tot personen die niet tot je huishouden behoren.


Laren spelers/speelsters hoeven zich niet te registreren in geval van:

 • Een wedstrijd met DWF (dit geldt ook voor de spelers van het bezoekende team).
 • Een reguliere training door de weeks of in het weekend (dit geldt ook voor de vaste trainers).


Meer informatie vanuit de KNHB (incl. update d.d. 14 oktober 2020):

De KNHB heeft i.v.m. corona een aantal gedragsregels en aanvullende bepalingen gecommuniceerd. Tevens is er op de KNHB site een lijst met veelgestelde vragen geplaatst:


Nog vragen? e-mail aan [email protected]


Met sportieve groet,

Bestuur, TC en Jeugdtafel
Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsSponsors
Gerelateerd nieuws
H1 - hdm
zondag 15-11 uit om n.n.b. info
D1 - Den Bosch
zondag 15-11 thuis om 12:45 info
Agenda
28-10 video meeting H1
30-10 video meeting H1
 


Steun de club en boek je vakantie via Booking.com


Zoeken
Vandaag jarig
Chloe Bacon
Sander Jongerius
Lorenzo Koll
Bernard Lochorn
Jonathan van der Spek
Eduard van Steenis
Alexander de Vries
Rosmaryn Wesselman