Header_1920_05.jpg Header_1920_09.jpg Header_1920_11.jpg Header_1920_10.jpg Header_1920_06.jpg Header_1920_07.jpg Header_1920_02.jpg Header_1920_01.jpg Header_1920_03.jpg Header_1920_08.jpg Header_1920_04.jpg
Nieuwsafbeelding

Update jeugdopleiding Laren

30-6-2020  | 

Sportieve leden, coaches, ouders en begeleiders

 

Hockeyplezier en kwaliteit staan voorop bij LAREN. 

 

We kijken er naar uit het komende seizoen met jullie te starten met een aantal ontwikkelingen en verbeteringen. Die sluiten aan op de ambities om de best mogelijke kwaliteit aan te bieden en ieder lid het maximale plezier van de sportbeleving te laten genieten.

 

We zijn een proces begonnen dat nu tot de eerste veranderingen leidt en ons allemaal de komende seizoenen steeds dichter bij dat doel brengt.

 

Hoe gaan jullie dat komend seizoen ervaren?

 

·       Jullie krijgen trainingen van een versterkt trainings- en begeleidingsteam in een nieuwe structuur!

·       We beginnen met een nieuwe indeling in drie categorieën Kernteams (we noemen het geen breedte meer)

            1. De onderbouw        jongste jeugd t/m eerstejaars D

2. Middenbouw          tweedejaars D t/m C

3. Bovenbouw            B en A

·       De technische commissie is versterkt met 3 coördinatoren die de nieuwe indeling gaan ondersteunen. Voor de onderbouw is dat Thom Fokker, voor de middenbouw Marthijn Sipkema en voor de bovenbouw Peter den Hartog. De coördinatoren gaan trainers en coaches begeleiden en kinderen volgen in hun ontwikkelingen, op trainingen en wedstrijddagen.

·       Samen met bestuurslid jeugd Aleid Grijpma, voorzitter jeugdtafel Hellen Beers en technisch manager jeugd Eric Fintelman vormen zij de technische commissie  

·       Drie nieuwe hoofdtrainers gaan training geven én jeugdtrainers begeleiden: Barbara van Waardhuizen, Eelco Bouma en Floris Jan den Houting.

·       Nieuwe aanwinsten van Dames en Heren 1 zullen ook veel jeugdtrainingen gaan geven: Darren Cheesman, Vanessa Blockmans, Katerina Lacina en Thomas Vis. 

·       Tim Habets start als trainer. Hij zal met name in de meisjes C lijn te zien zijn. 

·       Speciaal voor de keepers: De kernteams krijgen een aparte keeperstrainer, Aagje van Mastrigt, oud reserve keepster van Amsterdam Dames 1 en nu keepster van Voordaan Dames 1. De keepers van de topteams zullen keeperstraining krijgen van Iris Huisman.

·       Tot en met de C-jeugd krijgen teams meerdere trainers en gaan ze per module trainen (4 modules per seizoen). Hierbij krijgen alle teams tot en met de C-jeugd dezelfde oefenstof.

·       Er wordt gerouleerd tussen de velden. Op deze manier krijgt ieder team de kans om op één van de watervelden te trainen. 

·       De categorietrainingen voor de C tot en met de A-jeugd zijn vanaf nu op één van de watervelden, onder begeleiding van onze professionals. 

·       En, last but not least, komt er een mogelijkheid voor ALLE kernteams om een videoanalyse van hun wedstrijd te laten maken. Superleuk en leerzaam. Dit wordt aangestuurd door Thom Fokker.

 

We gaan iedereen aan jullie voorstellen aan het begin van het seizoen.

We kijken er enorm naar uit deze nieuwe weg met jullie in te gaan en zien jullie straks graag op de velden! 

Op 29 augustus staat het Kik-Off toernooi gepland. Zet m in je agenda! 

Maar eerst nog even genieten van jullie welverdiende zomervakantie.

 

Een mooie zomer gewenst van de technische commissie en bestuur.
Sponsors
H1 - SCHC
zondag 7-3 thuis om 14:45 info
D1 - Kampong
zondag 31-1 uit om 12:45 info
Agenda
15-1 video meeting H1
19-1 Bestuursvergadering
 


Steun de club en boek je vakantie via Booking.com


Zoeken
Vandaag jarig
Carmen Araya Arancibia
Ronald Koppen
Fleur Lagaay
Arnoud van Mancius
Okke-Bas van der Steur
Berend Voorink