Header_1920_07.jpg Header_1920_03.jpg Header_1920_06.jpg Header_1920_05.jpg Header_1920_04.jpg Header_1920_09.jpg Header_1920_02.jpg Header_1920_11.jpg Header_1920_08.jpg Header_1920_01.jpg Header_1920_10.jpg
Nieuwsafbeelding

Welkom nieuwe jeugdleden & ouders!

23-6-2020  | 

Met veel plezier verwelkomen wij veel nieuwe jeugdleden die komend seizoen 2020/2021 bij ons komen hockeyen. Van 5 jarige kabouters tot (bijna) 18 jarige A spelers. In sommige categorieën zijn de teams vol en moesten we kinderen teleurstellen, in anderen categorieën hebben nu nog plek voor spelers.

 

Kennismakingsbijeenkomst

Normaliter zouden wij nu op de website oproep plaatsen voor de kennismakingsbijeenkomst voor ouders van nieuwe jeugdleden/halverwege afgelopen seizoen ingestroomde jeugdleden. Echter door de geldende Corona maatregelen kunnen wij daar pas na de zomervakantie invulling aan gaan geven. Op zo'n bijeenkomst geeft het Bestuur en verschillende commissies van onze club ouders meer inzicht in hoe onze vereniging werkt en wat dat betekent voor de kinderen en ouders.


Een hockeyvereniging als de onze, kan zoals de meeste sportclubs, niet functioneren zonder de inzet van vrijwilligers. We verwachten van ouders dat zij zich minimaal 10 uur per seizoen gaan inzetten voor onze club (naast het om beurten rijden van het team van uw kind naar uitwedstrijden). Minimaal één van de ouders dient een scheidsrechterskaart te bezitten of te gaan halen.

 

Laren tenue

Het Laren tenue is verplicht voor alle jeugd die competitie speelt. En dus niet verplicht voor onze Kabouters en Benjamini’s. 

Het Laren tenue bestaat uit blauwe rok of broek, blauw en rood shirt plus blauwe kousen. U kunt in de zomervakantie het tenue bestellen via onze webshop: larenhockeyshop.nl. De bestelling zal waarschijnlijk in de laatste week van de zomervakantie (10-15 augustus) kunnen worden opgehaald op de club. 


Let op: spelers van A/B/C1 teams spelen met andere shirtsponsor, zij kunnen die shirts derhalve niet via onze webshop bestellen. 

 


Wij verwachten dat de nieuwe jeugdleden samen met hun ouders een sportieve en leuke periode tegemoet gaan op onze club! 

Sponsors
Gerelateerd nieuws
H1 - Reservering
zondag 2-8 thuis om 10:00 info
Agenda


Steun de club en boek je vakantie via Booking.com


Zoeken
Vandaag jarig
Ellena Bemer
Evie Boer
Christian Jorna
Dominique Kloosterhuis
Cazijn Langeler
Juliette Quaedvlieg
Ronald Reijmers
Thijs van Remmen
Claudine Snoodijk - van de Kieft