Header_1920_09.jpg Header_1920_01.jpg Header_1920_02.jpg Header_1920_04.jpg Header_1920_08.jpg Header_1920_11.jpg Header_1920_07.jpg Header_1920_10.jpg Header_1920_03.jpg Header_1920_06.jpg Header_1920_05.jpg
Nieuwsafbeelding

Even voorstellen, onze nieuwe voorzitter: Joris Vreeburg

28-1-2020  | 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 27 januari 2020 is er een nieuwe voorzitter aangesteld. Zijn naam is Joris Vreeburg. Hieronder stelt Joris, 47 jaar en woonachtig in Laren, zich graag even voor aan de hand van een aantal vragen:


1. Vertel eens iets over jezelf

Ik ben getrouwd met Marieke en heb 3 kinderen. Vier gezinsleden zijn lid bij Laren en spelen daar met veel plezier. Aan het vijfde lid wordt gewerkt, maar onze zoon is voorlopig nog niet weg te slaan van het voetbalveld. Zelf ben ik in mijn jeugd ook begonnen met voetbal en ben als eerstejaars C overgestapt naar hockey bij HC Rotterdam.

Toen ik ging studeren ben ik gestopt met hockey. Na mijn studietijd ben ik als fiscalist gaan werken bij Arthur Andersen en later bij Deloitte toen Andersen daarmee fuseerde. Voor Deloitte ben ik naar Dubai verhuisd om de fiscale praktijk in het Midden-Oosten te gaan leiden. Na mijn MBA ben ik in 2006 overgestapt naar een private equity partij in Dubai. Sindsdien heb ik altijd als investeerder gewerkt. Na terugkomst in Nederland in de zomer van 2017 zijn we in Laren gaan wonen. Ik ben nu een van de partners bij Brickfund, een investeringsmaatschappij in vastgoed.

 

2. Waarom vind je het leuk om voorzitter te worden?

Sport heeft altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld en aan hockey beleef ik het meeste plezier. En daarmee bedoel ik niet alleen het spel zelf, maar ook de actieve betrokkenheid bij de teams van mijn kinderen en de gezelligheid op de club.

Vanuit die achtergrond ben ik sinds vorig voorjaar betrokken geweest bij het uitwerken van de ambities die gebaseerd zijn op de destijds gehouden leden-enquête. Ik was daarbij onderdeel van een grotere groep enthousiaste leden die zich allemaal voor de club inzetten. Op allerlei vlakken hebben zich nieuwe commissies gevormd en zijn er initiatieven onderweg om de club verder te brengen. De passie die ik heb voor het investeren, zet ik nu als voorzitter voor de club in tijd in. Samen met alle andere vrijwilligers. Ik vertrouw erop dat we daar een mooi rendement mee gaan halen. 

 

3. Wat zijn je doelstellingen

Wij hebben met elkaar afgesproken om ons als club te richten op 5 ambities die ik hierboven al even noemde. Als voorzitter zie ik het als mijn belangrijkste taak om ervoor te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op blijven staan en om te zorgen voor verbinding. Communicatie speelt hierbij een belangrijke rol.

Mijn persoonlijke ambitie is om deze thema’s met een frisse blik te bekijken. En indien nodig bij de basis aan te pakken. De blauwdruk daarvoor ligt overigens klaar en een aantal leden is op diverse vlakken al bezig met concrete initiatieven.

 

4. Wat wil je bereiken

Voorop staat de ambitie dat alle leden in een veilige omgeving veel plezier hebben en zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. De jeugd moet een onvergetelijke tijd hebben. Daarbij is het belangrijk dat alle leden gefaciliteerd worden in het optimaliseren van hun hockey potentieel zowel in top- als breedte hockey. Uiteraard met een financieel gezonde club met een helder lange termijn beleid op hockeygebied. Dit moet de basis vormen van de club.

 

5. Heb je nog een boodschap voor de leden?

Als een ding duidelijk is geworden de afgelopen jaren is dat een vereniging alleen succesvol kan zijn als de leden gezamenlijk hun schouders eronder zetten. Iedereen heeft andere kwaliteiten en interesses en het is de uitdaging om ervoor te zorgen dat iedereen vanuit zijn eigen kracht zijn steentje bijdraagt.

Als dat besef bij iedereen iets raakt, kunnen we samen de maximale potentie uit deze club halen. Ik ga er in ieder geval alles aan doen om te kijken of we dat voor elkaar kunnen krijgen.
Sponsors
H1 - Reservering
zondag 2-8 thuis om 10:00 info
Agenda


Steun de club en boek je vakantie via Booking.com


Zoeken
Vandaag jarig
Ellena Bemer
Evie Boer
Christian Jorna
Dominique Kloosterhuis
Cazijn Langeler
Juliette Quaedvlieg
Ronald Reijmers
Thijs van Remmen
Claudine Snoodijk - van de Kieft