Header_1920_01.jpg Header_1920_11.jpg Header_1920_09.jpg Header_1920_10.jpg Header_1920_08.jpg Header_1920_03.jpg Header_1920_07.jpg Header_1920_05.jpg Header_1920_06.jpg Header_1920_04.jpg Header_1920_02.jpg

T’ is weer voorbij die mooie zomer.

7-9-2019  | 

T’ is weer voorbij die mooie zomer.

De trainingen zijn alweer begonnen en voor A1 en B1 zelfs de competitie dus tijd om even bij te praten over de Larensche MHC. Heren en dames 1 zijn al bijna een maand bezig, maar beginnen pas op 15 september.  De afgelopen maanden waren hectisch omdat we helaas door afnemende sponsorbijdragen het budget voor tophockey drastisch hebben moeten verlagen. Maar we zijn erg tevreden over de samenstelling van de selecties en de begeleiding. Een compliment aan de nieuwe commissie tophockey, maar vooral aan de spelers en speelsters die ondanks de teruggelopen budgetten Laren trouw zijn gebleven.

 

HOCKEY

Als gezegd de jeugd traint ook alweer een week of meer. Sinds 1 juni is Eric Fintelman als technisch manager verbonden aan Laren en hij is meteen vol energie aan de slag gegaan. Het is altijd een hele toer om de ruim duizend jeugdleden weer in het gareel op het veld te krijgen, maar het ziet er goed uit.

We hebben dus een nieuwe tophockeycommissie onder leiding van Donald Drost, maar ook een nieuwe sponsorcommissie onder leiding van Patrick Steenstra Toussaint. Allemaal vrijwilligers die zich inzetten om de club draaiende te houden. Maar we kunnen nog veel meer handen gebruiken.

 

VRIJWILLIGERS

Zoals bekend is er een verplichte vrijwilligers bijdrage voor (ouders van) jeugdleden die we in september gaan innen. Als er 10 uur vrijwilligerswerk gedaan wordt (bv coachen, commissies etc) wordt deze bijdrage in december of in juni geretourneerd. Dit vraagt ook van onze kant een hele organisatie. We zijn dan ook erg blij dat Sander Baks en Willemijn Beekman de "vacaturebank "en de invulling van de diverse vrijwilligerstaken willen gaan coördineren. Zij gaan op korte termijn aan de slag en stellen zich even voor en zetten hun ideeën uiteen:

 Hallo, 

Onze zoon Julius (bijna 8 jaar) speelt sinds 2 jaar met veel plezier bij de LMHC. Wij zijn dus relatief ‘nieuw’ en vinden het leuk en belangrijk om betrokken te zijn bij de club. We gaan komende periode aan de slag met het ‘Overzicht vrijwilligerstaken en -functies en bijbehorende uren’ dat al online staat (zie onder kopje; club/vrijwilligers/vacatures op de site). Om meer inzicht te krijgen in wat een taak of een functie als commissielid behelst, willen we komende periode, met behulp van alle afdelingen binnen de club, elke taak/functie op de site iets uitgebreider gaan beschrijven. Dat maakt het hopelijk makkelijker om een keuze te maken. Iedereen kan zich als geïnteresseerde voor een taak/functie bij ons aanmelden waarna wij je matchen met de juiste contactpersoon. Dat kan, ook nu al, via [email protected]. Zo kunnen we hopelijk sneller een match maken tussen vraag en aanbod. We denken (en doen vooral) ook graag mee wanneer bepaalde vacatures extra aandacht behoeven en het lijkt ons leuk en zinvol om de vrijwilligersvacatures bijvoorbeeld tijdens jeugdtrainingsdagen vanuit of rondom het clubhuis te promoten en mensen daarmee te enthousiasmeren. Wij hebben er zin in en hopen op een mooi hockey-seizoen vol leuke activiteiten met hulp voor en door iedereen!

Sander Baks en Willemijn Beekman


 

ENQUETE.

Ook als vereniging willen we niet stil staan maar vooruitkijken. Afgelopen voorjaar hebben we daarom een leden enquête gehouden en enkele strategiesessies met de KNHB. Hieruit zijn diverse ambities en doelstellingen gedestilleerd. Deze uitkomsten en de acties die daar uit voortvloeien willen we graag met jullie bespreken en toelichten in een informatieve algemene ledenvergadering op 1 oktober. 

ZAALHOCKEY

De zomer lijkt nu voorbij en betere temperaturen om te hockeyen komen terug, we denken alweer aan zaalhockey (let op als je dat niet wilt, geef dat snel op (z.g. opt-out)).

 Wij hebben weer zin in het nieuwe seizoen na deze lange hete zomer, tot snel langs de lijn,

 Het bestuur
Sponsors
H1 - Reservering
zondag 1-8 thuis om 11:00 info
D1 - SCHC
zondag 8-8 thuis om 12:45 info
Agenda
26-7 Nationale Sportkampen, zomerkampen


Steun de club en boek je vakantie via Booking.com


Zoeken
Vandaag jarig
Eveline Engelkens
Cécile Knuvers
Cato Wilkens