Header_17-8.jpg Header_17-1.jpg Header_17-9.jpg Header_17-4.jpg Header_17-3.jpg Header_17-7.jpg Header_17-5.jpg Header_17-2.jpg Header_17-6.jpg
Nieuwsafbeelding

WeetabixCup een groot succes

4-1-2018  | 
Afgelopen dinsdag 2 en woensdag 3 januari stond de Larensche blaashal in het teken van de eerste WeetabixCup. Een top zaalhockeytoernooi voor de MC2-MC12 en de MB2-MB12. 

Op dag 1 was het de beurt aan de meiden C, deze werden verdeeld in 2 poules. Poule A met Bloemendaal, Amsterdam, Gooische, Pinoké en Laren en Poule B met Rotterdam, Den Bosch, Huizen, Naarden en Spandersbosch. Na een gezonde strijd in de poulewedstrijden wisten in Poule A: Pinoké en Laren en in Poule B; Rotterdam en Spanderbosch zich te plaatsen voor de kruisfinales. 

In de eerste wedstrijd – Pinoké - Spandersbosch – trok Spanderbosch aan het langste eind. In de andere kruisfinale leek het er al snel op dat Rotterdam er met de winst door zou gaan. Maar de Laren dames wisten het tot aan het einde nog heel spannend te maken. Helaas kwam hun offensief net te laat, Rotterdam won met (2-1). In de finale was het Pinoké die te sterk bleek voor Rotterdam en pakte daarmee de eerste WeetabixCup. In de troostfinale was het Laren die te sterk was voor Spanderbosch (4-2). Wat resulteerde in een perfecte 3e plek voor Laren.

Dag 2 was voor de MB2-MB12, met een iets kleiner, maar wederom een sterk deelname veld. Teams van Amsterdam, Hilversum, SCHC, Kampong en Laren, gingen eerst onderling de strijd aan in een poule wedstrijd.  Gevolgd door kruisfinales voor de beste vier. Helaas viel voor Laren op één doelpunt exact het doek. In de kruisfinales bleek dat de dames dichterbij elkaar stonden dan aanvankelijk werd gedacht. Want alle wedstrijden net als de finales eindigden in shoot-outs! Helaas voor Hilversum, want ondanks hun strijd lukte het ze niet om in een van deze deze shoot-outs te winnen. De finale werd een streekderby: Kampong vs SCHC, waarbij na de shoot-outs Kampong bij de MB2-MB12 met de WeetabixCup naar huis ging.

Uitslag MC2-MC12
1. Pinoké
2. Rotterdam
3. Laren

Uitslag MB2-MB12
1. Kampong
2. SCHC
3. Amsterdam 

Al bij al was het een waanzinnig succes en zijn de voorbereidingen, om er volgend jaar een nog groter succes van te maken, reeds begonnenSponsors
Gerelateerd nieuws
H1 - Victoria
zondag 4-3 thuis om n.n.b. info
ZD1 - Kampong
zaterdag 27-1 uit om 10:00 info
Agenda
22-1 bestuursvergadering (onder voorbe...
29-1 ALVSteun de club en boek je vakantie via Booking.com
Zoeken
Vandaag jarig
Florine Brandt
Doutze van Dijk
Wendel Kind
Ingmar Kuipers
Maarten Vaal
Anoushka van der Veer-Hylkema