Header_17-3.jpg Header_17-4.jpg Header_17-7.jpg Header_17-9.jpg Header_17-5.jpg Header_17-1.jpg Header_17-2.jpg Header_17-8.jpg Header_17-6.jpg
Nieuwsafbeelding

Stern Auto nieuwe sponsor van Laren

5-10-2017  | 
Per 1 augustus hebben Stern Auto en Larensche Mixed Hockey Club de handen ineen geslagen. Het komende jaar zal Stern Auto als sponsor van Laren fungeren. Kwaliteit en maximaal presteren zijn dan ook belangrijke aspecten die de hockeyclub en de Mercedes-Benz en smart dealer van Midden-Nederland met elkaar gemeen hebben.
 
Stern Sponsoring
Op 29 september kwamen Sijmen Raasveld en Ben Frequin van Stern Auto samen met de voorzitter van Larensche Mixed Hockey Club Peter Havenga voor een officieel moment in het clubhuis van de hockeyclub in Laren. Stern Auto zal prominent zichtbaar zijn op nieuwe borden langs de velden en treedt tevens toe tot de business club van de hockeyclub, de Erfgooiers Business Club.
 
Over Stern Auto B.V.
Stern Auto is dé Mercedes-Benz en smart dealer van Nederland. Met elf vestigingen in de regio‚Äôs Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal. Goed voor ruim € 350 miljoen omzet en 400 fte. Met de focus op onderhoud, reparatie en verkoop van personen-, bestel- en vrachtwagens staat Stern Auto garant voor zorgeloze mobiliteit. Als onderdeel van de beursgenoteerde Stern Groep biedt het een ruim pakket aanvullende services aan zoals verhuur, lease, schade, verzekeringen, onderhoudscontracten en wagenparkbeheer.
 Sponsors
ZH1 - Amersfoort
zondag 17-12 uit om 15:00 info
ZD1 - hdm
zondag 17-12 uit om 17:00 info
Agenda
Nog geen agenda punten.Steun de club en boek je vakantie via Booking.com
Zoeken
Vandaag jarig
Emily Smit