Header_17-6.jpg Header_17-4.jpg Header_17-9.jpg Header_17-2.jpg Header_17-5.jpg Header_17-7.jpg Header_17-3.jpg Header_17-1.jpg Header_17-8.jpg
Nieuwsafbeelding

Gezocht: nieuwe voorzitter Larensche Mixed Hockey Club

10-4-2017  | Onze huidige voorzitter, Micky Adriaansens, heeft in de laatste ledenvergadering aangegeven met ingang van het volgende seizoen terug te zullen treden. Er is een commissie ingesteld die het bestuur adviseert over de opvolging. 

Wat doet een voorzitter? 
De voorzitter onderhoudt contacten met de leden, ouders, trainers en is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de club. De voorzitter is ook het gezicht naar buiten en heeft bijvoorbeeld contact met de KNHB, andere hockeyclubs, sponsoren en de gemeente. 

We zoeken een enthousiaste en communicatieve voorzitter. Iemand met liefde voor hockey en inzicht in financiĆ«n. In het weekend is de voorzitter op de hockeyclub aanwezig en in de vrije tijd wordt vergaderd. De voorkeur gaat uit naar iemand die woonachtig is in Laren of directe omgeving en die vanaf aanstaande zomer voor een periode van tenminste 3 jaar beschikbaar is. 
 
Contact en informatie 
De commissie die adviseert over de opvolging van de voorzitter en met kandidaten spreekt bestaat uit Rist Brouwer (voorzitter), Hanneke Smabers, Hans Reuver en Pieter van der Plas. De commissie zal zelf mensen benaderen waarvan zij denken dat ze in het profiel passen. De commissie staat open voor suggesties van de leden. 

Voor contact en informatie kun je een email sturen naar: [email protected]

Sponsors
H1 - SCHC
woensdag 18-10 thuis om 20:30 info
D1 - hdm
zondag 22-10 thuis om 12:45 info
Agenda
18-10 Bondscheidsrechters
18-10 Gold Cup Heren 1 - SCHC heren 1
23-10 Nationale Sportkampen (herfstvaka...
29-10 Super Sunday
29-10 Ontvangst genodigden/sponsoren SS...Steun de club en boek je vakantie via Booking.com
Zoeken
Vandaag jarig
Tim Cohen de Lara
Frits Ketelaars