Header_17-5.jpg Header_17-7.jpg Header_17-3.jpg Header_17-6.jpg Header_17-2.jpg Header_17-8.jpg Header_17-4.jpg Header_17-1.jpg Header_17-9.jpg
Nieuwsafbeelding

Gezocht: nieuwe voorzitter Larensche Mixed Hockey Club

10-4-2017  | Onze huidige voorzitter, Micky Adriaansens, heeft in de laatste ledenvergadering aangegeven met ingang van het volgende seizoen terug te zullen treden. Er is een commissie ingesteld die het bestuur adviseert over de opvolging. 

Wat doet een voorzitter? 
De voorzitter onderhoudt contacten met de leden, ouders, trainers en is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de club. De voorzitter is ook het gezicht naar buiten en heeft bijvoorbeeld contact met de KNHB, andere hockeyclubs, sponsoren en de gemeente. 

We zoeken een enthousiaste en communicatieve voorzitter. Iemand met liefde voor hockey en inzicht in financiĆ«n. In het weekend is de voorzitter op de hockeyclub aanwezig en in de vrije tijd wordt vergaderd. De voorkeur gaat uit naar iemand die woonachtig is in Laren of directe omgeving en die vanaf aanstaande zomer voor een periode van tenminste 3 jaar beschikbaar is. 
 
Contact en informatie 
De commissie die adviseert over de opvolging van de voorzitter en met kandidaten spreekt bestaat uit Rist Brouwer (voorzitter), Hanneke Smabers, Hans Reuver en Pieter van der Plas. De commissie zal zelf mensen benaderen waarvan zij denken dat ze in het profiel passen. De commissie staat open voor suggesties van de leden. 

Voor contact en informatie kun je een email sturen naar: [email protected]

Sponsors
Gerelateerd nieuws
H1 - Push
zondag 10-9 thuis om n.n.b. info
D1 - NMHC
zondag 10-9 uit om n.n.b. info
Agenda
22-7 Larens Bowls Society - veld 4
24-7 Nationale Sportkampen
30-7 Larens Bowls Society - veld 4Steun de club en boek je vakantie via Booking.com
Zoeken
Vandaag jarig
Tatiana van Hemert
Yvonne Kuijpers
Madelon Pouw
Miguel Schijffelen
Ewout Udo
Ilse van de Veer
Marie Christine Volkers