Header_17-8.jpg Header_17-4.jpg Header_17-6.jpg Header_17-7.jpg Header_17-1.jpg Header_17-2.jpg Header_17-3.jpg Header_17-9.jpg Header_17-5.jpg
Nieuwsafbeelding

Stallen van fietsen en bromfietsen

11-5-2017  | 

      Zoals bekend beschikt onze hockeyvereniging over prachtige fietsen- en bromfietsstallingen. Helaas worden fietsen en bromfietsen vaak nog "zomaar ergens" neergezet. Het buiten de aangewezen plekken neerzetten van fietsen en bromfietsen i.p.v. in de hiervoor bestemde rekken op het terrein van de club is verboden om overlast met de buurtbewoners te voorkomen.

Brommers en scooters dienen uitsluitend aan de rechter zijde van de speciale stalling bij de grote parkeerplaats (aan de kant van de Biezem)  te worden geparkeerd.

Fietsers kunnen zowel bij het Jagerspad als bij het linker gedeelte en in de daarvoor bestemde rekken terecht. Ook hier geldt, dat de fietsen ín de rekken moeten en niet daarbuiten. Het afgelopen seizoen zijn er bij het bestuur wederom meerdere klachten binnen gekomen van buren over de "puinhoop” aan fietsen en brommers naast het terrein van LMHC. We zijn met z’n allen verantwoordelijk om dit niet meer te laten gebeuren. We roepen alle leden op hier hun bijdrage aan te leveren. Zo niet dan ziet het bestuur zich genoodzaakt maatregelen te nemen tegen overtreders. 

Het Bestuur
Sponsors
Gerelateerd nieuws
H1 - Push
zondag 10-9 thuis om n.n.b. info
D1 - NMHC
zondag 10-9 uit om n.n.b. info
Agenda
22-7 Larens Bowls Society - veld 4
24-7 Nationale Sportkampen
30-7 Larens Bowls Society - veld 4Steun de club en boek je vakantie via Booking.com
Zoeken
Vandaag jarig
Tatiana van Hemert
Yvonne Kuijpers
Madelon Pouw
Miguel Schijffelen
Ewout Udo
Ilse van de Veer
Marie Christine Volkers