Header_1920_11.jpg Header_1920_07.jpg Header_1920_06.jpg Header_1920_08.jpg Header_1920_05.jpg Header_1920_10.jpg Header_1920_03.jpg Header_1920_09.jpg Header_1920_04.jpg Header_1920_02.jpg Header_1920_01.jpg

Waarom sponsor van Laren

De hockeysport heeft een goed imago. Het is een moderne, uitdagende sport voor iedereen. Een sport die verbinding brengt en wordt gekenmerkt door fair play. Hockeyers en liefhebbers van het hockey vormen een gevarieerde doelgroep, van 7-jarige F-jes, G-hockeyers en veteranen in het veld, tot enthousiaste ouders langs de lijn. De sport wordt gekenmerkt door spelers en liefhebbers die hoog opgeleid zijn, welstandig zijn en vaak beslissers zijn in onze samenleving. Laren is binnen de hockeysport een grote naam. Een club met historie, een familiair karakter, internationals, aansprekende successen en ambitie.

Word sponsor van de tophockeyclub van het Gooi!
Dames 1 speelt in de Livera Hoofdklasse en Heren 1 in de promotieklasse. Laren is een club met toekomst. De club telt ongeveer 1400 leden waarvan 1000 jeugdleden. 75% van de Larense jeugd is te vinden op of langs de hockeyvelden. De jeugdopleiding van Laren is er op gericht onze talenten zich optimaal te laten ontwikkelen. De jeugd is ook uw (toekomstige) doelgroep.

Laren is een club met een sterke regionale rol omdat het de enige club in de regio is die op hoofdklasse niveau acteert. Dit brengt met zich mee dat het mooie complex in het Gooi ieder weekend wordt bezocht door circa 3000 bezoekers. Dat zijn op de zaterdag vooral de jeugdteams met ouders. Op de zondag zijn dat de Benjamins, Dames, Heren en Veteranen met hun familie en supporters uit het hele land. Allemaal bezoekers die meerdere malen worden bereikt door uw schitterende sponsorboodschap in en langs het veld.

Laren is een club met een sociale rol, want het vormt een sterk sociaal, zakelijk en sportief netwerk. Elke middag en avond zijn er volop activiteiten op het complex, zoals wedstrijden en trainingen (jeugd en senioren), district hockey, gehandicapten hockey, en trim hockey. Het clubhuis is ook de thuisbasis voor de Erfgooiers Business Club. Voor u als sponsor is het mogelijk het clubhuis te gebruiken voor feesten, recepties, kleine congressen etc. Deze website met bannering van onze sponsors krijgt ruim 50.000 unieke bezoekers per jaar.

Laren, sponsoring op topniveau.
Graag bieden wij u de mogelijkheid uw naam aan onze mooie club te verbinden als sponsorpartner van Laren. U kiest dan voor hockeysponsoring op het hoogste niveau. Met een sponsor partnership met Laren kunt u uw relatie met bestaande klanten versterken, maar ook nieuwe zakelijke mogelijkheden creëren. Laren kent diverse sponsormogelijkheden. Graag gaan we met u in gesprek over uw specifieke wensen. Vanuit Laren staan wij met een enthousiast team voor uw klaar!

Bent u geïnteresseerd in het sponsoren van onze mooie club? Neem dan via [email protected] contact met ons op.


 
Sponsors
H1 - Voordaan
zondag 14-8 thuis om 13:00 info
Agenda
8-8 Nationale Sportkampen
12-8 Oefenwedstrijd Oranje Rood - Lare...
14-8 Oefenwedstrijd H1/HDM/Voordaan
14-8 Bowls
15-8 Nationale Sportkampen


Steun de club en boek je vakantie via Booking.com


Zoeken
Vandaag jarig
Stephanie Jongstra
Albert Monpellier
Rene Pouw